Što vas očekuje u našoj teretani?

Teretana je opremljena je novom linijom fitness sprava koje se ističu vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i modernim dizajnom. Prostor je također opremljen kvalitetnim klimatizacijskim i ventilacijskim sistemom.

Teretana posjeduje zasebnu mušku i žensku svlačionicu sa ormarićima na zaključavanje za Vaše osobne stvari, kao i tuš kabine, kako bi ste se mogli opustiti i osvježiti nakon napornog treninga.
U sklopu teretane, nalazi se i vrhunsko opremljeni „Shake bar“, koji u svom asortimanu proizvoda posjeduje sve potrebno, kako bi kvalitetno i korisno obnovili Vašu snagu i tijelo. Naši članovi mogu koristiti parking na neograničeno vrijeme.

Teretana

Kod Vašeg prvog dolaska ljubazno Vas čekamo kako bismo se upoznali i porazgovarali o Vašim ciljevima što nam omogućava da odredimo najbolji program za Vas. Početna procedura podrazumijeva mjerenje sastava tijela, definiranje ciljeva, detaljno opisivanje izvođenja vježbi, demonstraciju vježbi i korekciju izvođenja, izradu plana treninga za jedan mjesec.

Individualni treninzi

Individualni trening je najbrži put do cilja i svakako najučinkovitiji. On uključuje podršku našeg stručnog osoblja koje je uvijek spremno pomoći i motivirati Vas kao i ispraviti moguće greške te savjetovati kako maksimalnom brzinom napredovati.

Grupni treninzi

Ovu vrstu treninga odlikuje to što je broj vježbača ograničen na grupu od 5-10. Na taj način osiguravamo maksimalnu kvalitetu rada, rezultate te sigurnost.

Prehrana

Tajna uspješnog i kvalitetnog fitness programa leži i u odgovarajućoj prehrani. Kod nas ćete dobiti sve savjete i detaljan plan prehrane koji će zajamčiti vaš uspjeh.

VAŠ PERFECT FIT

 • Sati Rada
 • Članova
 • Sprava

AKTUELNOSTI

RADNO VRIJEME

  PON/SRI/PET: 06:30 - 21:00
  UTO/ČET: 09:00 - 21:00
  NED: 15:00 - 21:00
  Subotom i preznicima ne radimo!