1. Obvezno je nošenje članske iskaznice, koju pri ulasku u centar ostavljate osobi za info pultom.
 2. Korisnik pri ulasku dobiva ključ od garderobnog ormarića. Nakon završenog treninga ključ se vraća i preuzima se članska karta. Ukoliko više nema slobodnih ormarića, vaše stvari možete ostaviti odgovornoj osobi.
 3. Trenirati se može samo u prikladnoj sportskoj obući i odjeći. Iz higijenskih razloga, obavezno je presvlačenje u čiste tenisice (patike) koje vam služe za vježbanje.
 4. Ukoliko vam je vježbanje u fitnessu novost, osoblje će vam kroz par treninga pokazati izvođenje vježbi na spravama. Nakon toga se osjećajte uvijek slobodnima pitati u slučaju nejasnoća.
 5. Korisnici bi trebali prije pristupanja vježbanju napraviti adekvatno zagrijavanje.
 6. Korisnici su obavezni nositi peškir i koristiti ga prilikom vježbanja na spravama. Ukoliko zaboravite peškir možete ga unajmiti.
 7. Pravilno i pažljivo koristite sprave i rekvizite.
 8. Svi korisnici koriste opremu i usluge fitness centra na lični rizik. nije Centar nije odgovoran za bilo koju sportsku ozljedu, ili ozljedu neke druge vrste koja se dogodila za vrijeme korištenja usluge ili opreme centra.
 9. Članovi imaju pravo da 2 puta godišnje zamrznu svoje termine – u slučaju bolesti, putovanja i dr. Prilikom zamrzavanja, potrebno je da broj preostalih termina bude veći od 5.
 10. Zabranjeno je bacanje tegova, ploča i drugih rekvizita na pod.
 11. Imajte strpljenja za druge korisnike kluba, dok čekate da se sprava koju trebate da koristite oslobodi.
 12. Nakon završene vježbe vratite tegove i druge rekvizite na svoja mjesta.
 13. Vrijeme na kardio spravama je ograničeno na 30 minuta.
 14. Djeca mlađa od 16 godina ne smiju koristiti sprave bez nadzora trenera.
 15. U svlačionicama ne prosipati vodu izvan tuševa i umivaonika, trudite se iza sebe ostaviti čisto kao što ste zatekli.
 16. Lične stvari se moraju držati u ormariću, za eventulano izgubljene ili nestale stvari, ne snosimo nikakvu odgovornost.
 17. Ne dijelite savjete drugim korisnicima ukoliko od Vas to ne traže.
 18. Klub zadržava pravo na uskraćivanje svojih usluga klijentima koji se ponašaju uvredljivo, napadački, rasistički i/ili na drugi neprikladan način.
„Uprava kluba Vam želi ugodno i korisno provedeno vrijeme u našim prostorijama“
 • Sati Rada
 • Članova
 • Sprava

AKTUELNOSTI

RADNO VRIJEME

  PON/SRI/PET: 06:30 - 21:00
  UTO/ČET: 09:00 - 21:00
  NED: 15:00 - 21:00
  Subotom i preznicima ne radimo!